E-Mail:
Wachtwoord:

Wachtwoord vergeten?
Zoek uw specialist of instelling en plaats een beoordeling.

Er is geen specialist of instelling gevonden naar aanleiding van uw zoekopdracht. Verander uw zoekopdracht of:

Specialist toevoegen Instelling toevoegen
Plaats een beoordeling
Help ook anderen met een beoordeling na uw behandeling. Voer uw behandeldatum en emailadres in en krijg een herinnering.
Behandeldatum
Email:

Waar staan we voor?

Uit de laatste cijfers blijkt dat jaarlijks ca. 10.7 miljoen Nederlanders met een zorgvraag naar de polikliniek van het ziekenhuis worden verwezen, het grootste deel daarvan komt in contact met een medisch specialist.(1) BesteSpecialisten.nl is er voor de patiënt en specialist.


Voor de patiënt

Het doel is een platform te bieden waar zorgvraag en zorgaanbod, kwaliteit en transparantie samenkomen. Dit platform helpt u de geschikte medisch specialist te vinden bij u in de buurt. Door het aanbieden van onafhankelijke informatie en openbare reviews, is de zorgconsument beter in staat zich optimaal voor te bereiden op het aanstaande consult bij de medisch specialist.

Bovendien biedt deze website u de mogelijkheid een review te plaatsen over uw ervaring met een medisch specialist. De geplaatste reviews zijn gecontroleerd aan de hand van een review richtlijn, om zo, door middel van constructieve feedback, een bijdrage te leveren aan het verbeteren van de gezondheidszorg.

BesteSpecialisten.nl houdt u op de hoogte met up-to-date onafhankelijke reviews betreffende medisch specialisten en zorginstellingen, over trends in de gezondheidszorg, en biedt u betrouwbare informatie over medisch specialistische behandelingen.


Voor de specialist

Voor de medisch specialist biedt BesteSpecialisten.nl als enige review site de mogelijkheid een geverifieerd online profiel aan aan te maken. U kunt een bestaand profiel claimen of u maakt een nieuw profiel aan. Als het profiel na verificatie is goedgekeurd kunt u het invullen met informatie over uw ervaring, aandachtsgebieden en/of vaardigheden. U bent voor de patiënt online beter te vinden. Een volledig en betrouwbaar online profiel kan een waardevol onderdeel zijn van een duurzame arts-patiëntenrelatie. Het profiel kan worden gekoppeld aan een reeds bestaand LinkedIn-account.


*Disclaimer: BesteSpecialisten.nl is geen medische autoriteit. De inhoud op deze website is bedoeld als informatie, niet als advies. Zie de Disclaimer.

  1. 1. Brancherapport algemene ziekenhuizen 2014 – NVvZ


Informatie tbv consult


Email:
We zijn uw verzoek aan het verwerken...